AU ReDu


AU Park, Washington, DC

A calculated departure from the center hall colonial renovations that populate this quadrant of Washington, the design seamlessly integrates a 2000 square foot addition with an existing structure to allow a growing family to remain in the city. Natural materials, large windows and intimate seating areas on the inside combine with a rear dining patio to create a warm environment for entertaining or sitting together on a warm summer evening. Photography: Paul Burk

Dining patio and rear addition
New stair with renovated living room beyond
Kitchen and sunken family room

We consider design at all levels, from how a building sits on a site, to the fabrication of a stair.


Interior finishes sample Team overlooking interior finishes
Sunken family room with patio beyond